Vigtig ændring af SM finalestævnet i Dragør TK 5-6. juni 2021

Pga. COVID-19 situationen i Dragør, er det besluttet i samråd med Dragør kommune, at det store finalestævne ikke afvikles i Dragør Tennisklub på den planlagte måde. Vi aflyser det ikke, men flytter i stedet kampene. Det er ikke praktisk muligt, på så kort tid, at finde en eller flere klubber hvor alle kampene kan spilles, så planen bliver følgende:

  1. spillerne skal selv sørge for afvikling af semifinaler, og vinderne af disse, den efterfølgende finale. Vi opfordrer til at få spillet mest muligt i denne weekend.
  1. spillerne kan afhente bolde og præmier i Dragør. Vinderen skal herefter hurtigst muligt indsende resultatet til turneringsleder Preben Silva på 25 78 78 64.
  1. dem der skal spille semifinaler får præmierne med, hvor vinderen af semifinalen så tager bolde/præmier med videre til finalen.
  1. det vil være muligt at afhente bolde/præmier i Dragør Tennisklub lørdag og søndag fra kl. 9-16, hvor turneringslederne Preben Silva 25 78 78 64 og Preben Rasmussen, samt unionens sportschef Kim Hansen 25 70 97 06 er til stede.
  1. spillerne må gerne komme før programsat tid og afhente ovenstående.
  1. hvis man ikke kender sin modstander, og ikke har kontaktoplysninger på vedkommende, skal man kontakte turneringsleder Preben Silva på 25 78 78 64 som kan være behjælpelig.
  1. den spiller der står nævnt øverst i spilleprogrammet har hjemmebane, hvis ikke andet aftales.
  1. finalen skal de efterfølgende også selv afvikle. Vi kan i første omgang ikke stille krav om at finalen skal være spillet indenfor de næste tre dage, men vi opfordrer til at få den afviklet hurtigst muligt.
  1. doublemakkere skal huske at kontakte hinanden om ændringen, så alle er klar over den ændrede afvikling.
  1. hvis der er rækker som ikke er meldt afsluttet senest 14 dage efter den 6. juni, så tager vi kontakt til spillerne og eventuelt fastsætter et neutralt spillested og dato.