Aktiviteter

Tennis Øst udbyder en række træningsaktiviteter for juniorer i klubberne.

Yderligere oplysninger hos ekstern konsulent Daniel Mølgaard Nielsen på tlf.: +45 40 24 52 82 eller e-mail: dmn@tennis.dk

Juniortræning

I indendørssæsonen arrangerer Tennis Øst træningssamlinger og talentræning for juniorer. Formålet med juniortræning er at træne med andre spillere end dem man normalt træner med, at skabe nye, sociale relationer i tennissporten samt at træne ekstra i indendørssæsonen. Specielt for spillere fra klubber med begrænset indendørskapacitet er dette en rigtig god mulighed for at træne mere tennis.

Træningssamlinger

Træningssamlinger er enkeltstående arrangementer. Der vil typisk være både taktisk, mental og fysisk træning, kampspil single og double, samt fokus på grundig opvarmning før træning og udstrækning efter træning.

Talenttræning

Konceptet er, at der sammensættes træningsgrupper med op til 12 spillere, som træner på tre baner med to ansvarlige trænere i 3-timers pas, med 2,5 timers tennis og en halv times fysisk træning. Grupperne inddeles efter spilleniveau, indstilling til sporten, alder, piger og drenge hver for sig.

Ungdomstræning

Ungdomstræning vil typisk være trænings- og kampspilsamlinger for unge kategori 3 turneringsspillere.