Trænerbørsen

Klubber og tennistrænere, professionelle såvel som fritidstrænere, kan få endnu større kontaktflade ved at bruge Tennis Øst Trænerbørsen. Vores sportschef, Kim Hansen, er i kontakt med rigtig mange klubber som ofte mangler timetrænere. Det vil Tennis Øst gerne hjælpe med at løse. Klubberne kan derved henvende sig til Tennis Øst og se om der skulle være en træner i deres område, som har timer i overskud til at stå på banen.

Trænere: Send en mail med (minimum) følgende syv oplysninger:

1) Dit navn, 2) din adresse, 3) dit træner-uddannelsesniveau, 4) hvilke årgange/kategorier/niveauer du gerne vil træne, 5) hvor langt fra din bopæl du maksimalt vil bevæge dig, 6) hvilke tidsinterval(ler) du kan tilbyde din arbejdskraft, 7) samt dit lønniveau (vær realistisk :))

Send oplysningerne til Tennis Øst’ sportschef Kim Hansen på kh@tennis.dk

Klub: Står du som klub og mangler træner(e), kan det være Tennis Øst kan hjælpe. Vores sportschef, Kim Hansen, har en bred kontaktflade og det har hele organisationen generelt. Send en mail med (minimum) følgende oplysninger

1) Klubnavn, 2) adresse, 3) hvilken type spillere skal trænes, 4) hvilke tider skal dækkes, 5) samt jeres lønniveau.

Send oplysningerne til Tennis Øst’ sportschef Kim Hansen på kh@tennis.dk

Tennis Øst kan agere arbejdsgiver og -tager. Dvs. ansættelsen kan foregå gennem Tennis Øst. Træneren får løn af Tennis Øst og klubben betaler Tennis Øst timelønnen for ydelsen. Det kan aftales hvis aktuelt.


Tennis Øst kan også tilbyde rådgivning bl.a. vedrørende udarbejdelse af kontrakter mellem træner og klub.
Hvad skal du som træner sikre dig når du aftaler et job?
Hvad skal klubben sikre sig i en aftale med en træner, herunder f.eks. forsikring?

Stillingsopslag

Hillerød Tennisklub søger administrativ medarbejder.

Øresund Tennis søger trænere, læse mere her.


Træner søger arbejde:

Professionel træner søger træner job med 18 til 20 timer om ugen. Vil gerne arbejde med voksne og juniorer som har tennis som første sport eller på turnerings niveau. Har baggrund som tidligere amerikansk junior Davis Cup træner Hawaii division. Har trænet i Danmark i cirka 40 år. Nogle af mine elever har sammenlagt vundet op til 38 Danske Mesterskaber og flere internationale titler. Jeg har selv være top 10 rangeret i USTA sectionals både i singles (8) og doubles (2). Har også spillet college tennis for California Polytechnic State University i San Luis Obispo.

Du er velkommen til at kontakte mig på 23311082 eller ved email haywardlouis.hb@gmail.com.

Med venlig hilsen,
Hayward Butler

 

Kløvermarkens Tennis Klub
KTK er en klub i rivende udvikling og i forbindelse med det stigende medlemstal og den øgede aktivitet i klubben, søges nu en ambitiøs og engageret træner der kan være med til at bidrage til den positive udvikling.
Du skal have lyst til at træne både børn og voksne gerne 2 eller 3 dage om ugen.
Kunne du tænke dig at blive en del af KTK’s trænerteam, eller vil du gerne høre mere om stillingen, kan du sende en mail til mhktennis@gmail.com eller kontakte Mathias på nedenstående mobilnummer.

Med venlig hilsen
Mathias Holm Kristensen
Cheftræner
Kløvermarkens Tennis Klub Mobil: 40 45 37 44