Spørgsmål og svar

På denne side har vi samlet mange af de spørgsmål, som blev stillet ved informationsmødet den 16. januar. Vi supplerer løbende listen med nye spørgsmål og svar, som vi modtager.

Hvis du ikke kan findes svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden, er du naturligvis velkommen til at sende en mail til east@tennis.dk eller ringe på tlf. 5614 9599.

 

Generelt

Der er ingen aktuelle planer om en sammenlægning af de to unioner, men det vil givetvis være et emne, der kan drøftes på et senere tidspunkt. Lige nu er vores fokus på at udvide samarbejdet og aktiviteterne i den forestående sæson.
Du er velkommen til at sende en mail til east@tennis.dk eller ringe til Kurt Søndergaard på tlf. 5614 9599.   Læs mere om kontaktinformation

 

Holdturnering

Tilmeldingsfristen vil være tidligere end normalt for at sikre at der er god tid til afklaring af holdinddelinger og eventuelle omplaceringer.

Tilmeldingsfrist:
Seniorhold: den 1. marts 2019.
Juniorhold: den 1. marts 2019.

Senior Division og Liga styres begge af Dansk Tennis Forbund, og de kan kontaktes på 43 26 26 60.
Hvis man ikke selv har overblikket over hvor man kan finde et passende hold-format, er man altid velkommen til at kontakte Tennis Øst eller dem, som man plejer at kontakte i SLTU og KTU.
Ja, det vil ske i langt de fleste rækker. Bortset fra dem, hvor der spilles om DTF/DTV mesterskaber eller oprykning til division/Liga.
Ja, man må spille op til to kampe pr. holdkamp i alle rækker.
Nej, enhver spiller må kun repræsentere én klub pr. holdturnerings-sæson.