Individuelle turneringer

Dansk Tennis Forbund står bag en lang række individuelle turneringer for spillere. Unionerne og medlemsklubberne afvikler de individuelle turneringer på Sommer og Vinter Tour’en. Disse individuelle og pointgivende turneringer hører alle under DTF, idet de er kategoriserede efter styrke og giver ranglistepoint til licensspillerne efter et særligt pointtildelingssystem.

Har du som tennisspiller en spillerlicens hos Dansk Tennis Forbund, kommer du på Danmarks officielle rangliste for spillere fra U12 og ældre, hvor dine resultater fra de pointgivende turneringer bliver registreret.

Sommer/Vinter Tour

Sommer og Vinter touren er individuelle turneringer under Dansk Tennis Forbund. Sommer Touren spilles fra maj til september, mens Vinter Touren spilles fra oktober til april. Der findes turneringer for alle aldersgrupper fra U12 til Senior i mange forskellige kategorier.

Læs mere om Sommer/Vinter Tour.

Wild cards

Tildeling af wild cards foregår efter følgende prioritering:

  • De første der får tildelt wild cards er spillere fra den klub hvor der spilles, dog ikke hvis de allerede er direkte med i turneringen.
  • Dernæst er det spillere som arrangørklubben beder om. Ikke nødvendigvis spillere fra egen klub.
  • Er der spillere som skriver og spørger om et wild card, så kigger vi på det, og for det meste får vedkommende det.
  • Er der ingen af ovennævnte muligheder, tildeler Tennis Øst’s sekretariatet wild cards, og det er ikke nødvendigvis til de øverste på reservelisten. Det kan være spillere, som flere gange har stået på en reserveliste uden at komme ind. Men der er ingen fast regel for hvordan det skal foregå.

Tennis10

Tennis10 er specifikt rettet mod spillere op til 10 år for at sikre denne målgruppe en bedre turneringsaktivitet, en bedre fastholdelse i tennissporten samt en bedre talentudvikling ved brug af Play & Stay-konceptet. Læs mere om Tennis10

Læs mere om Tennis10.

Tennis i Danmark Tour (TiD Tour)

Tennis i Danmark Tour – også kaldet TiD Tour er et nyt stævne- og turneringskoncept, der er et samarbejde mellem DTF og DGI. Konceptet henvender sig til juniorer, der ikke tidligere har spillet turneringer.

Læs mere om TiD Tour.