Holdturnering indendørs

Så er holdturneringen offentliggjort, og kan ses på https://dtf.tournamentsoftware.com under ’Tennis Øst hold inde 2018/19’.

3. division samt Liga 3 og 4 er tidligere fremsendt i en pdf-fil, hvor klubberne kunne sende besked til os om spilledatoer og tid. Det kan/skal klubberne nu selv indtaste, det kræver dog en holdturneringsansvarlig, hvilket forbundet tidligere har sendt en mail om. Er der problemer med det, skal der sendes besked til Mia Mønster fra DTF på mim@tennis.dk og/eller til post@sltu.dk som er undertegnede.

Juniorhold og skumtennis er også udsendt af Daniel Mølgaard Nielsen som pdf-fil, og han vil her hjælpe klubberne med indtastning, hvis ikke det allerede er gjort. Datoer etc. i Tournament Software systemet vil løbende blive opdateret her.

Veteranholdenes datoer ligger som terminer, og hvornår matchen senest skal være afviklet. Her skal klubberne selv ind og taste den korrekte dato og tid.

Det samme gør sig gældende i Motionst og Golden Age, her er der dog klubber som ikke selv har baner til rådighed, og hvor vi har lovet at hjælpe med banetimer. Vi har spurgt andre klubber, men det er ikke helt på plads endnu, hvilket der står noget om i ’Meddelelsesfeltet’. Dette vil også blive opdateret løbende.

Husk, også at få indtastet holdkaptajner.

Oplever i fejl eller uhensigtsmæssigheder i systemet, så tag gerne et screenshot og send det til os, så vil der blive kigget på det.


Så er juniorhold indendørs 2019 klar. Bemærk at der spilles slutspilskampe i april 2019. Mere info om dette sendes ud senere.

Kontaktinfo (e-mail) på de holdansvarlige er sendt pr. mail til alle parter. Det er altid en god ide at kontakte modstanderen i god tid inden holdkampen skal afvikles.

Programmet kan ses på Tournament Software fra slutningen af næste uge.

I skal bede alle jeres spillere om at oprette en brugerprofil på Tournament Software, da alle spillere skal have sådan en. Spillere med licens bør allerede have oprettet en brugerprofil.

Der er sat tre timer af på to baner til hver holdkamp. Alle kampe spilles med DTF Next Gen format, som er bedst af 3 sæt til 4 partier, ved stillingen 3-3 spilles tiebreak til 7 point.
I double spilles med no-ad scoring. For alle kampe benyttes no-let regel på serven ligeledes.

Rækkefølgen på kampene er altid at der startes med de 2 doubler, dernæst 1. og 2. single og til sidst 3. og 4. single. Medmindre der er 4 baner til rådighed, så startes der med de 4 singler.

Husk at holdturneringen er pointgivende til DTFs rangliste for spillere med licens. For en sejr i single gives 0,8 point i U14 rækken og 3,2 point i U18 rækken. Doublesejre gives der ikke point for. Såfremt en U14 spiller deltager på et U18 hold, får vedkommende ved sejr point for U14. Vigtigt at licensnummeret udfyldes korrekt på holdkortet, så den der taster resultater ind, kan finde den rigtige spiller.

Det hold som står som hjemmehold er ansvarlig for at indberette resultatet, da det er dem (som hjemmehold), der har denne rettighed.

Hvert hold medbringer tre rør nye bolde (fire bolde pr. rør) til afvikling af holdkampen. Alle rækker afvikles med alm. gul bold og vi anbefaler at der spilles med HEAD ATP Tour eller HEAD Davis Cup bolde.

Der er ikke krav om forplejning til juniorholdturneringen.

Har man spørgsmål til juniorholdturneringen, kontakt venligst undertegnede.

Med venlig hilsen
Daniel Mølgaard Nielsen
Aktivitetschef
Sjællands Tennis Union/Tennis Øst
E-mail: dmn@tennis.dk
Tlf.: 40 24 52 82

 

 


Indendørs holdturnering 2018/19

Bemærk: Her kan du se indbydelser, tilmeldingsblanketter og foreløbig divisions-/serieinddeling.

 • Indbydelse Tennis Øst Junior Holdturnering indendørs 2018-19 NY.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Junior Holdturnering indendørs 2019.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Senior Double Holdturnering indendørs 2018-19.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Senior Single Holdturnering indendørs 2018-19.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Skumtennis Holdturnering 2018-19 indendørs.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Veteran Division Holdturnering indendørs 2018-19.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Veteran Formiddag Holdturnering indendørs 2018-19.pdf

  PDF Document

 • Indbydelse Tennis Øst Veteran Single-Double Holdturnering indendørs 2018-19.pdf

  PDF Document

 • juniorholdturnering indendørs 2019 - holdkort.xlsx

  Excel Sheet

 • puljeinddeling juniorholdturnering indendørs 2019.pdf

  PDF Document

 • spilleplan juniorholdturnering indendørs 2019.pdf

  PDF Document

 • Tournament Software 2018 - Manual til holdturneringsansvarlige 2.0.pdf

  PDF Document