Trænerteamet

Her er lidt informationer om vores trænere. Alle trænere har kompetencer til at forestå træninger fra nybegynder til professionelle.

Sportschef Kim Hansen:

Kim Hansen har været træner siden starten af ´90’erne, heraf 26 år som sportschef i forskellige danske klubber inden han blev ansat som Sportschef i Tennis Øst. Han har mange landsholdsspillere, UM og SM titler på cv´et som træner. Som spiller har han deltaget på samtlige danske juniorlandshold og lå nummer 1 på DTF´s rangliste i både U14 og U16. Han har desuden spillet mange kampe i både Elitedivisionen og 2. Bundesliga. Kim kommer altid på banen med energi og godt humør.

Pro-træner Michael Mortensen: Michael har stor betydning for dansk tennis. Som aktiv nåede Michael en placering som nr. 34 i verden på doubleranglisten og snusede til top 300 i single. Som en af verdens bedste tennistrænere har Michael været coach for Bl.a. Li Na (som vandt French Open med Michael som træner) og Caroline Wozniacki. Michael har spillet mod 22 nationer for det danske Davis Cup-hold og har været kaptajn for FedCup-holdet. Michael Mortensen er en gennemført professionel træner og alle lærer noget.

Pro-træner Tine Scheuer-Larsen: Den næsthøjest placerede dansker på verdensranglisten (nr. 34), nogensinde. kun overgået af Caroline Wozniacki. Tine har haft fantastiske resultater som aktiv professionel. Hun er en af kun tre spillere i verdenshistorien der har vundet et “golden sæt” i en international gældende turnering. Dvs. et sæt hvor modstanderen ikke vinder et eneste point. Tine går på banen som en super professionel træner og alle der er på banen med hende kan mærke at Tine brænder for tennis.

Pro-træner Kenneth Carlsen: Som aktiv spiller nåede Kenneth en rangering på verdensranglisten som nummer 41! Han har været med i 46 Grand Slams og repræsenteret det danske Davis Cup-hold både som spiller og som kaptajn. Kenneth går ikke på kompromis. Der er kun én ting der tæller: at dem der står på banen bliver bedre tennisspillere! Hvis der er nogen der ved hvad der skal til for at kunne begå sig på højeste niveau i tennis, så er det Kenneth.

Pro-træner Frederik Løchte Nielsen: Frederik er Wimbledon-champen! Har vundet Wimbledon i double i 2012 og i øvrigt en outstanding doublekarriere. Frederik har spillet på Davis Cup-holdet siden 2003 og er nu spillende kaptajn. Nå han er med er der garanti for en god og underholdende træning. Frederik er stadig aktiv professionel spiller.

Unionstræner Maria Jespersen: Maria er en del af det danske FedCup-hold. Primært som doublespiller med sin kusine Emilie Francati. Hun har flere danske mesterskaber, heraf 7 stk i mixed double. Energien på banen, når Maria er der, er ikke til at tage fejl af! Godt humør og en professionel tilgang til træningen, kendetegner Maria. Maria er stadig super aktiv spiller og spiller i elitedivisionen for Gentofte.

Unionstræner Karen Barritza: Karen er også en del af det danske FedCup-hold. Karen’s resultater er også utroligt flotte. Blandt andet 7 danmarksmesterskaber i single. Karen er stadig aktiv spiller i elitedivision for Birkerød, samt på den internationale scene når tiden er til det. Karen’s fokus er uovertruffen i Danmark. Hun har høje forventninger og krav til sig selv… og også til dem hun træner! Karen forventer at man kommer og giver den max gas.

Unionstræner Ulrich Secher: Ulrich har været træner i mange år. Han har undervist i træneruddannelsen i Dansk tennis forbund-regi og gør det stadig. Herudover har Ulrich været kaptajn på flere junior-landshold gennem tiden og siddet med som coach for nogen af de bedste spillere i Danmark. Ulrich kender “gamet” og har høje forventninger til spillerne. Der skal leveres en indsats og være plads til lidt fis. Men fokus skal være på banen og hvis du ikke er “tilstede”, så hjælper Ulrich dig med at komme på plads.

Tennis Øst er rigtig glade for at disse spillere/trænere har lyst til at dele deres viden og gejst med resten af tennis-Danmark. Vi vil løbende finde flere træner-emner som kan være med til at gøre en forskel for spillere på alle niveauer og i alle aldersklasser.