Afvikling af Tennis Øst holdturnering indendørs 2020/21

COVID 19 situationen gør at mange ting ikke er som normalt, og det får også en vis indflydelse på Tennis Øst holdturneringen indendørs 2020/21.

Udmeldingen fra tennis forbundet er at der maximalt må være 5 spillere pr. hold, hvilket vil sige 10 personer i alt incl. en eventuel træner eller holdkaptajn, når det drejer sig om veteran-, motionist og Golden Age hold.

Tennis Øst arrangerer holdturnering for motionister, Golden Age, veteraner, junior og skumtennis. Umiddelbart er det kun de to førstnævnte vi er nødt til at ændre lidt på, da de normalt som minimum skal bruge 6 spillere pr. hold. Derfor afvikles motionist og Golden Age holdturnering på denne måde:

Motionist og Golden Age:  1 HD, 1 DD, 2 MD

Det vil sige at man kan nøjes med 4 spillere, men det er stadig muligt at have en ekstra spiller med. Det betyder også at matchen nu afvikles på 2 baner, så husk derfor at få afmeldt banetimer.

De klubber tennis Øst har bestilt baner hos, vil meget snart høre fra os, men ellers skal der også her afmeldes en enkelt bane, så vi kun skal bruge 2 baner i 3 timer.

Veteranrækkerne spilles som normalt, dog må der som sagt kun være i alt 5 spillere på holdet.

Junior og skumtennis burde ikke have de store problemer da forsamlingsantallet for juniorer er meget højere. Vi skal dog gøre opmærksom på problematikken omkring tilskuere og hvordan de skal forholde sig.

Hvis ovennævnte ændrer sig på enkelte punkter, sender vi mail ud om det, lige så snart vi hører nyt fra forbundet. I bedes give besked videre til alle dem ovennævnte måtte vedrøre i klubben.