Så kan du tilmelde dig SM indendørs

Så er vi klar med indbydelsen til Sjællandsmesterskaberne i indendørs tennis 2024… Indbydelsen er netop landet i manges mailklienter, men skulle du have overset den, eller ikke være på SM-maillisten, så kan den også findes herunder. Vi håber du har mulighed for at være med! 😎

—————————————-

Kære tennis-spiller
Skal vinteren være lig med tennisdvale, eller er du klar til en udfordring?
Der er Sjællandsmesterskaberne i indendørs tennis fra den 18. november og i år er der rækker for de fleste niveauer i både single og double. Giv vinteren et ekstra tennis-pift for dig selv – eller ungerne – og meld til SM i indendørs tennis.

Du kan tilmelde dig her!

Tilmelding lukker 24 oktober 2023.

Mesterskabet afholdes fra den 18. nov. til 7. dec. 2024. Finalerunden afholdes i flere klubber lørdag den 7. december.

Herunder finder du 3 klassiske invitationer til hhv. junior, senior og veteranrækkerne.
JUNIOR-INVITATION
SENIOR-INVITATION
VETERAN-INVITATION

SM inde er en af årets vigtigste turneringer i unionen og vi glæder og hvert år til at se hvad du har arbejdet med i udendørssæsonen og ført videre med indenfor. Så kom ud og vis dig frem, få nogle sjove kampe, måske nye bekendtskaber og helt sikkert nye spilleoplevelser.

Man betaler for deltagelse online ved tilmeldingen i Tournament Software. Begge spillere i en double skal tilmelde sig, ikke kun den ene.

Har du problemer med tilmeldingen eller spørgsmål til turneringen, så skriv til Thomas Rosenmejer på thr@tennis.dk og så er vi på sagen!

Vi ses til mesterskaberne… og ude på banen!

Tennis Øst Turneringsteamet