Senior- og veteran hold inde 2018/19

Så er holdturneringen offentliggjort, og kan ses på https://dtf.tournamentsoftware.com under ’Tennis Øst hold inde 2018/19’.

3. division samt Liga 3 og 4 er tidligere fremsendt i en pdf-fil, hvor klubberne kunne sende besked til os om spilledatoer og tid. Det kan/skal klubberne nu selv indtaste, det kræver dog en holdturneringsansvarlig, hvilket forbundet tidligere har sendt en mail om. Er der problemer med det, skal der sendes besked til Mia Mønster fra DTF på mim@tennis.dk og/eller til post@sltu.dk som er undertegnede.

Juniorhold og skumtennis er også udsendt af Daniel Mølgaard Nielsen som pdf-fil, og han vil her hjælpe klubberne med indtastning, hvis ikke det allerede er gjort. Datoer etc. i Tournament Software systemet vil løbende blive opdateret her.

Veteranholdenes datoer ligger som terminer, og hvornår matchen senest skal være afviklet. Her skal klubberne selv ind og taste den korrekte dato og tid.

Det samme gør sig gældende i Motionst og Golden Age, her er der dog klubber som ikke selv har baner til rådighed, og hvor vi har lovet at hjælpe med banetimer. Vi har spurgt andre klubber, men det er ikke helt på plads endnu, hvilket der står noget om i ’Meddelelsesfeltet’. Dette vil også blive opdateret løbende.

Husk, også at få indtastet holdkaptajner.

Oplever i fejl eller uhensigtsmæssigheder i systemet, så tag gerne et screenshot og send det til os, så vil der blive kigget på det.