Tennis Øst Nyhedsbrev December 2018

Tennis Øst Mesterskaberne Indendørs 2019

Turneringen afvikles fra den 4.-20. januar 2019 med finalestævne den 19.-20. januar i hhv. Hillerød og Ølstykke.

Tilmeldingsfristen er nu overstået og der er tilmeldt 1009 spillere som har sørget for næsten 1229 tilmeldinger (REKORD!). Der er dog stadig mulighed for eftertilmelding resten af denne uge. Søndag den 9. december 2018 kl. 23.59 lukkes der endeligt og programlægningen går i gang i uge 50. Det forventes at lodtrækning og spilletider er klar i slutningen af uge 50.

Indendørs holdturnering

Vores indendørs holdturnering er også kommet i gang med masser af rækker i både skumtennis, junior-, senior- og veterantennis. For første gang nogensinde er der udbudt en juniorholdturnering indendørs, i første omgang med hold for U14 og U18 spillere. 36 hold har været tilmeldt efterårets udgave og efter nytår er der mulighed for at tilmelde sig igen, denne gang med nye årgange pga. årgangsskiftet pr. 1/1.

Cirka 100 hold er med i skumtennisholdturneringen og søndag den 2. december 2018 havde vi premiere på en mega holdkamps dag, hvor alle holdkampe blev afviklet i samme hal, Stenvadhallen i Farum som har 10 baner. Det var en stor succes med gode tennismæssige og sociale oplevelser for holdene.

Som de fleste nok har bemærket, har vi fået nyt turneringsprogram, Tournament Software, hvor alle individuelle turneringer, holdturneringer og ranglister ligger, ligesom at alle spillere på deres egen profil kan se deres resultater, tilmelde sig turneringer og meget mere. Alle spillere uanset alder og niveau skal derfor oprette en brugerprofil på Tournament Software her: https://dtf.tournamentsoftware.com/Home – klik i højre hjørne for at komme i gang med det.

Sociale medier

SLTU’s AFTALE MED IDRÆT OG SOCIALE MEDIER VIRKER

SLTU indgik i begyndelsen af 2018 en aftale med Idræt og Sociale Medier, som både udbyder kurser og laver en “Tennis Øst – Liga”, som løbende viser, hvor aktive klubberne er.

Og det er tydeligt, at klubbens aktiviteter er stigende – og det er med til at skabe motivation i klubberne.

Læs mere om særlig Tennis Øst ligaen i teksten herunder:

Tennisklubberne er 30% mere synlige på Facebook i år

Tennis Øst-ligaen på Facebook 2018 nærmer sig afslutningen, men vi gentager succesen i 2019, hvor vi også gør det muligt at sammenligne med tennisklubberne vest for Storebælt.

Det er tydeligt, at der i år er sket en markant udvikling, for I 2017 vandt Hillerød Tennisklub med knap 6.600 point. Øresund Tennis ender nok med at fordoble det antal i år, og både Virum/Sorgenfri og Gentofte følger godt med. Det skyldes ikke mindst, at tennisligaen har kvantificeret klubberne brug af Facebook, gjort det synligt og skabt konkurrence mellem klubberne.

Hvis ikke din klub er i top-10, så finder du den fulde liste her:
www.foreningsfif.dk/klubligaer/tennisøstligaen-2018

Nu dukker folk op i Vallensbæk Tennisklub
I Vallenbæk blev man grebet af konkurrencen, og selvom klubben kun ligger nr. 40 ud af 52, kan de alligevel rapportere, at mere aktivitet på Facebook siden giver flere henvendelser om træning, og at flere folk dukker nu op i klubben.

Den lille vågne klub på Fyn
Næsby Tennis er et eksempel på, at det ikke er nødvendigt at have mange medlemmer for at blande sig i toppen. Klubben deltog på Idræt og Sociale Mediers Facebookkursus i marts, og det var først herefter, at de fik en Facebookside. Allerede måneden efter var de den 6. mest synlige tennisklub vest for Storebælt. De er siden avanceret til nr. 3, og samtidig er medlemstallet steget med 25%.
Få 50% rabat på et Facebookkursus
Din klub skal stort set kun lægge lokale til kurset Rekruttering for idrætsforeninger via sociale medier for at få rabatten. Læs mere om det her og aftal en dato i eksempelvis marts eller april med Jakob fra Idræt og Sociale Medier.
www.foreningsfif.dk/flere-medlemmer/bliv-vært-for-et-åbent-kursus