Rødovre inviterer til indvielse den 11. juni

Rødovre har fået intet mindre end Europas største RedPlus anlæg. Det bliver indviet den 11. juni og er din klub nysgerrig på hvad sådan et anlæg kan bidrage med, så er det heldigt at I er inviteret med til åbningen! Læs den officielle invitation og download programmet her.

Det er Rødovre Tennisklub der sammen med Rødovre Kommune inviterer jer til indvielse af det nye Rødovre Tennisanlæg, hvor alle ni udendørs baner er omlagt til hybridbaner inkl. lys og dermed er blevet Europas største af sin art.

Indvielsen vil foregå:
Den 11. juni 2024 kl. 15.00 på Rødovre Tennisanlæg, Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre

Det officielle program med taler af bl.a. borgmesteren slutter ca. kl. 15:45. Herefter står tennis-klubben for opvisningskampe og en række sociale aktiviteter, herunder en workshop om hybride helårsbaner med deltagelse udefra (bl.a. leverandøren) og hvor andre klubber kan spørge ind til detaljerne.
Derefter afholder Rødovre et internt arrangement.

Så er din klub nysgerrig på hvad man kan få ud af en RedPlus bane, hvad den koster , hvilke fordele/ulemper der er og hvordan den skal plejes, så er det oplagt at slå et smut forbi Rødovre den 11. juni.

Forhånds (eller baghånds)tilmelding til workshoppen om hybridbaner kan ske via dette link

Formanden i Rødovre Tennis, Poul Lundberg – poul@lundberg-consulting.dk, vil derudover gerne besvare spørgsmål om banerne, hvis man ikke har mulighed for at kigge forbi på dagen.