Så er vi klar med en ny turnering!

17-06-2024. Der er nu lukket for tilmeldingen til årets Tennis Øst cup. Vi vender snart tilbage med mere info til de tilmeldte hold.

Vi lancerer ny holdturnering, hvor ned til 2 mand kan udgøre et hold! Der er ingen undskyldninger længere, for i vores nye turnering, er er der (næsten) ingen betingelser for deltagelse. Første år er det kun for seniorer (inklusive veteraner og U16 og ældre juniorer) og turneringen bliver for klubben nem at få plads til på banerne, da der næsten ikke optages banetid og ingen “overskudstid”. Som spiller vil du fleksibelt og med ned til kun en enkelt makker, kunne spille de populære holdkampe. Læs mere herunder, eller tilmeld dig allerede nu. Tilmeldingen skal være hos os inden 10. juni, så ring eller videresend til en makker allerede nu!

Tennis Øst Cup – en helt ny 2-mandsturnering.
Kort fortalt: Turneringen kan spilles af minimum 2 spillere og maksimalt 4 spillere. Når I har hjemmebane, skal der kun spilles 3 kampe og dermed kan mange selv booke sig ind til kampene via klubbens bookingsystem og ellers håber vi klubberne vil hjælpe og dermed gøre tiltaget til en succes. Det vil nemlig give meget mere tennis til og for alle.

Det koster 250,- at deltage pr. hold som betales af spillerne. I får point til WTN (World Tennis Number), men ikke til DTFs rangliste. Tennis Øst administrerer turneringen via Tournament Software, så tilmelding kræver at du har en gratis profil på denne platform. 

Alt efter antal tilmeldinger i år, vil vi se på muligheden for allerede i første år at afholde finalespil, men ellers er meningen at det fremover skal blive en fast del af turneringen i slutningen af udendørssæsonen. Målet er at I alene skal møde andre hold meget geografisk tæt på jer og dermed skabe nye fællesskaber, der måske så igen kan føre endnu flere kampe med sig.

Så kom ud og spil med andre, kom ud og se andre anlæg og kom ud og få en fantastisk oplevelse med tennis i et nyt og mindre forpligtende format. Læs mere herunder eller tilmeld dig nu.

Om turneringen
2-mands holdturneringen er en miniversion af den ”normale” holdturnering, men her spilles kun 2 singler og 1 double pr. holdkamp. Hvert hold kan derfor bestå af
helt ned til 2 spillere, dog anbefales det, at et hold består af minimum 3 spillere. I behøver ikke at komme fra samme klub, men skal have en fast “hjemmebane”.
Turneringen er primært målrettet seniorspillere, men juniorspillere fra U16 (født i
2009 eller tidligere) og opefter kan også deltage.
Turneringen afvikles i løbet af udendørssæsonen 2024 og det tilstræbes, at alle
tilmeldte hold får en nogenlunde ligelig fordeling af hjemme- og udekampe (se
turneringsreglement for nærmere information om kampafvikling). Turneringen
består af en mix, herre- og en dame-række. 

Har du problemer med tilmeldingen eller spørgsmål til turneringen, så skriv til Thomas Rosenmejer på thr@tennis.dk og så er vi på sagen!

Vi ses ude på banen!