Hvorfor kan vi ikke bare spille tennis NU?

Information omkring åbning i idrætsaktiviteter. Den “kedelige” forklaring.

For rigtig mange er det frustrerende at vi ikke kan anbefale at spille udendørs nu, på de baner der er klar. Vi vil alle rigtig gerne i gang med vores elskede sport. Der komme en ny udmelding på mandag fra DIF og DGI, som højst sandsynligt gør det muligt at spille tennis udendørs, med de foranstaltninger og forbehold der nu skal tages.

Når vi venter på en fælles udmelding, er det fordi vi er med i et fællesskab. Sammen med DGI og DIF skal vi stå side om side og vise at idrætten samlet set kan tage et ansvar og være solidariske overfor hinanden. Det kan virke skørt at ikke bare sige “gå ud og spil, hvis I kan følge samfundets regler”. Men det er livsnødvendigt for vores forbund, at stå fælles med alle andre specialforbund i en stor alliance med DIF og DGI. Det har betydning for økonomien i tennis-Danmark og inddirekte dermed også for klubberne. Det kan virke lidt “stor-politisk” og det er det nok også! Men betydningen og signalværdien lige nu og i fremtidige forhandlinger, vil være af hidtil uset værdi.

Betragt det som en fagforening hvor vi alle skal stå sammen. Det koster noget for nogen, men er til gavn for fællesskabet. Så kan vi alle rose hinanden, når dette er overstået og sige at vi i nødens stund stadig kunne holde sammen.

Derfor: følg fortsat anbefalingen fra DIF og DGI. Det vil komme os tilgode på mange andre tidspunkter. Det er i hvert tilfælde langt bedre end at være den sportsgren der ikke ville være med i fællesskabet.

Det var vores forsøg på at forklare situationen lige nu. Brug det til noget hvis I kan. Ellers er der kun én ting at gøre: Vent til efter påske, hvor der kommer nyt.

Med et ønske om god påske til alle vores medlemmer.

ps. Vi arbejder stadig på at komme med spændende tilbud til alle, når vi kommer i gang. Vi har også stadig et par overraskelser i ærmet… 🙂