Baneklargøring i en coronatid

Tennis Øst vil gerne give et bud på hvordan man på en sikker måde kan gøre sine baner klar. Det er hverken medicinsk- eller sundhedsfagligt vurderet, men ud fra almindelig sund fornuft. Det mener vi godt vores medlemmer kan håndtere.

  • Minimer antallet af personer per bane. Helst maksimalt to personer, per bane. Men nogle opgave kan kræve fire personer. I disse tilfælde skal afstand til hinanden overholdes.
  • Arbejd gerne i skiftehold, så byrden fordeles på flere mennesker. Uden at alt for mange er samlet på anlægget.
  • Er det muligt, kan man med fordel sætte navne-label på koste, skrabere, slanger, trillebører mm. Når man er færdig med brug skal udstyret sprittes af, inden det kan tages i brug af en ny person. Er man i tvivl om noget er sprittet af, skal der sprittes af inden brug.
  • Lad låger og døre stå åbne, så der ikke skal røres ved håndtag og låse. Sidste man der forlader anlægget lukker og låser. Første mans der møder ind låser op, men spritter håndtage af inden der åbnes.
  • Medbring og brug egne handsker så vidt som overhovedet muligt.
  • Medbring gerne din egen drikke-dunk, så der ikke skal bruges service i klubben. Hvis du nødvendigvis skal bruge service i klubben, er det dit eget ansvar at rengøre eller sætte det i opvaskemaskine. Ingen må rydde op efter andre.
  • Ophold jer generelt udenfor hele tiden og med afstand. På toiletter sættes sprit til både hænder og toiletsæde. Ingen håndklæder, men kun engangsservietter og klude.
  • Snak evt. med jeres rengøringsfirma/personer om en generel ekstra grundig rengøring af klubhus og boldrum.
  • Bestil gerne en boldkurv per træner hjem. Så (når startskuddet lyder) hver træner har sin dedikerede kurv. Respekter nye regler og måder at omgå hinanden på på anlægget.