Info om slutspil for juniorer i Hillerød

Så er det snart at det spændende slutspil for juniorer går i gang. Den 2. september starter vi op med de første kampe. Vi glæder os til at finde ud af hvem der trækker det længste strå 😎. Her finder du lidt praktiske informationer om slutspillet.

Spillested: Hillerød Tennis og Padel Klub, Milnersvej 35 C, 3400 Hillerød.

Programmer: Senior og veteranhold – Se her! Motionisthold – Se her! Juniorhold – Se her!

Caféen vil være åben i Hillerød, så man kan købe lidt at spise/drikke til kampene. Der er en official til stede, som kan være med til at overvåge kampe på forespørgsel, men ellers er det spillerne selv der tæller og dømmer. Hjælp hinanden og lad især de yngste hjælpe sig selv, det lærer de en masse af.

I holdturneringen må man godt coache efter §12 i vedtægterne (læs venligst herunder). Sørg for alles del, at overholde de enkle regler der er om coaching. Dvs. meld gerne ind hvem der rådgiver i kampen og hold det til denne ene person og alene til rådgivning ved sidebytte.

§12 Under holdmatchen må kun holdkaptajnen, samt spillerne og de på holdkortet som rådgivere opførte personer, rådgive spillerne. Rådgivning kan kun ske i pauser ved sideskift eller under en sætpause. Rådgiveren kan frit vælge om denne vil gå til og fra banen ved sidebytte/sætpause, eller blive siddende på banen under hele matchen. Rådgivning må kun foretages af den samme person under en match. Er en rådgiver i en holdmatch selv spiller, og selv skal i kamp inden kampen, hvori man er rådgiver, er færdigspillet, kan der indsættes en ny rådgiver i den pågældende kamp.

Bemærk! Slutspil i andre rækker (senior, veteran og motionist), spilles hos den klub der er nævnt først i kampprogrammet.