Bornholmsmesterskaberne og dialogmøde i Rønne

I 2022 bestod Bornholmsmesterskaberne af 80 seje deltagere i mange rækker, så vi glæder os meget til at se hvad der sker i 2023 på Bornholm. Ønsker du at deltage kan du se den offcielle indbydelse her. Skulle du være så heldig at være på Bornholm, så kig forbi og se god tennis.
Finalerne spilles den 2. og 3. september og der er i samme forbindelse også et spændende dialogmøde i regionen. Den 2. september vil Tennis Øst nemlig gerne invitere de bornholmske klubber og spillere til en snak om tennis og padel. Hvad sker der på Bornholm, hvad er rigtig godt, hvad er mindre godt og er der noget som Tennis Øst kan hjælpe med?

Invitationen lander i indbakken en af de kommende dage til klubformænd og andre repræsentanter, men ALLE er velkomne på Tennis Øst dialogmøder. Mød blot op i Rønne tennisklub den 2. september kl 16:00 og tag en snak med os om padel og tennis-fremtiden på Bornholm. Har du noget på hjerte, eller en god idé, men mangler du måske hjælp til at gennemføre den, så kan vi måske hjælpe! Lad os i hvert fald snakke om det, mens vi nyder noget flot tennis på Rønnes anlæg. Du tager bare fat i os. Vi glæder os!