Alle dokumenter for holdturneringen er online

Så kom vi i mål, med at få de sidste dokumenter online. Nu er det vigtigste at huske på at deadline for tilmelding er den 24. marts og Thomas sidder klar ved computer og telefon, hvis der er brug for yderligere svar. Husk at have lidt tålmodighed. Thomas er godt nok en garvet herre, men det er et stort puslespil med mange hold og mange spillere der skal gå op hvert år. Mangler du således et hurtigt svar på en haster, så prøv med en SMS til 5166 3020, som også er Thomas’ direkte nummer. Der kan derudover tilmeldes/ændres hold via thr@tennis.dk eller via nedenstående elektroniske link. Ved manuel tilmleding, så husk at bruge blanketterne fra nedenstående (gule) link. Det er meget nemmere for alle parter. De kan også hentes i redigerbar form (zip-fil) via dette link.

!! Tilmeld hold elektronisk her !!

Husk at alle senior og veteranhold AUTOMATISK gen-tilmeldes hvert år. Det er således kun juniorhold der skal tilmeldes på ny, men til gengæld skal man så også huske at det skal gøres hvert år! Vi håber I kan få samlet de unge mennesker sammen, for det er normalt et af årets absolutte højdepunkter, når vi gør den individuelle tennissport til en fantastisk holdsport og det hjælper virkelig på fastholdelsen derude 😎. Vi hører hvert år om juniorhold der kommer efter deadlinen, fordi “først nu kunne de unge endelig finde ud af noget” og der bliver det bare så meget sværere at få jer ind i et program. Så hjælp dem gerne med at nå deadlinen!

Se alle PDF tilmeldingsblanketter med mere på denne side
Skal du lige have et hurtigt kig på terminerne for 2024 udendørs så er de lige herunder!
God fornøjelse 🎾