Generalforsamling 2024

Opdatering den: 27-02-2024. Alle indgående forslag modtaget inden deadline er nu publiceret på denne side. Se de enkelte forslag i boksen heruder. Det betyder at deltagerne på generalforsamlingen skal stemme om 3 forslag.

Tennis Øst har mandag den 12. februar 2024, indkaldt alle medlemsklubber til generalforsamling. Se også indkaldelsen til generalforsamlingen her.
Den afholdes lørdag den 2. marts 2024 i Idrættens Hus kl 13-16. Officielle repræsentanter fra medlemsklubber kan deltage på generalforsamlingen, mens alle kan deltage på vores dialogmøde samme formiddag fra 10-12 og være med til at præge tennis i vores union.
Er du officiel repræsentant i din klub og har du ikke modtaget indkaldelsen pr. e-mail, så tag endelig fat i os på east@tennis.dk, så får vi dig oprettet i vores system.

Læs den officielle indkaldelse herunder sammen med indkomne forslag fra medlemmer og så glæder vi os til den dag fyldt med tennis, pickleball og padel den 2. marts 2024.

Kommer der forslag til generalforsamlingen vil de kunne ses herunder:

Indkomne forslag til GeneralforsamlingIndsendt af:
Formel optagelse af nye Tennis Øst medlemmer
Læs hele forslaget
Tennis Øst d. 12/02-2023
Forslag fra Tennis Øst om kontingent 2024
Læs hele forslaget
Tennis Øst d. 12/02-2023
Forslag om regionsudvalg til forvaltning af regionspuljer
Læs hele forslaget
Nykøbing F. Tennisklub d. 23/02-2023
newsletter_top
Indkaldelse til Tennis Øst Dialogmøde og Generalforsamling 2024 lørdag den 2. marts.

Kære dig. Som tilknyttet i En Tennis Øst medlemsklub vil vi, med denne personlige invitation, gerne invitere dig til vores Generalforsamling 2024 og Dialogmøde den 2. marts 2024.

Dagen vil være opdelt i 2 begivenheder. Bemærk du skal tilmelde dig begge begivenheder særskilt, hvis du ønsker at deltage i begge dele. Vi starter kl 10.00 med Dialogmødet og kl 12:30 starter vi indskrivning til Generalforsamlingen, som opstartes kl 13:00.

Dialogmødet 2024
Tennis Øst er igen i år en union i god form og det skal vi nu udnytte til at udvide vores samarbejde med medlemsklubberne om endnu bedre klubtennis. Her har vi brug for dine vigtige tanker og input!
Dialogmødet i 2023 var en stor succes med stor opbakning, så det gentager vi den 2. marts og udover at vi glæder os til dialogen, så har vi også lidt input med, som du kan tage med hjem og aktivt få glæde af i En Tennis Øst medlemsklub.

Det drøfter vi videre på Dialogmødet lørdag den 2. marts 2023 kl 10:00 i Idrættens Hus i Brøndby.

Hvis du ikke selv kan møde op, så kan en anden fra En Tennis Øst medlemsklub deltage. Alle kan tilmelde sig Dialogmødet, så del gerne dette budskab på klubbens sociale medier og hjemmeside, jo flere der brænder for at gøre en indsats for klubtennis, jo mere opnår vi sammen.

Tennis Øst sørger for oplæg til debat og efterfølgende sandwiches.

Agenda for Dialogmøde:
Du kan finde agendaen på nedenstående link, hvor du også tilmelder dig mødet.

Tilmeld dig Dialogmødet herunder (via Eventbrite booking), eller send os en mail på east@tennis.dk og så tilmelder vi dig manuelt.
Tilmeld her til Dialogmødet fra 10-12

Generalforsamling 2024
Samme dag, klokken 13-16, afholdes Generalforsamlingen i Idrættens Hus. Vi starter indskrivning fra 12:30.

Her kan officielle klubrepræsentanter deltage (se unionens vedtægter for yderligere). Ud over klubrepræsentanten med stemmeret, kan hvert unionsmedlem deltage i Generalforsamlingen med indtil 3 klubmedlemmer. Disse medlemmer har taleret, men ingen stemmeret. 

Vigtige dokumenter til gennemlæsning inden Generalforsamlingen:
Dagsorden for Generalforsamlingen 2024
Forslag fra Tennis Øst om optagelse af nye klubber
Forslag fra Tennis Øst om kontingent 2024
Download Tennis Øst Årsrapporten 2023
Download Formandens Beretning 2023

Tilmeld dig Generalforsamlingen herunder (Eventbrite booking), eller send os en mail på east@tennis.dk og så tilmelder vi dig manuelt.

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med tennis.

Tennis Øst Bestyrelsen og Tennis Øst Sekretariatet 
Tilmeld her til Generalforsamling fra 13-16