Sæt kryds i kalenderen den 2. marts 2024

Der skal du nemlig både til dialogmøde (for alle interesserede fra unionens medlemsklubber) og til generalforsamling (bestyrelser og officielle repræsentanter i unionens medlemsklubber) i Tennis Øst. Det bliver en dag, hvor vi håber at kunne samle lige så mange (og måske flere til), som vi gjorde i 2023. Her bød vi på lidt at spise og drikke og afholdte en meget interessant session om formiddagen, i form af et dialogmøde, hvor vi bl.a. introducerede Tennis Øst Talentpuljen. Den skal vi selvfølgelig følge op på, men også i år har vi spændende nyt at præsentere. Så det der kryds i kalenderen er altså værd at sætte! Efter dialogmødet fortsætter vi med årets generalforsamling. Der kommer meget mere ud på hjememsiden og via e-mail om denne snarest, men her håber vi på stor opbakning fra medlemsklubberne, så vi sammen kan skabe bedre vilkår for vores sport Øst for Danmark.

Så husk datoen den 2. marts kl. 10.00. Det er den dag du kan påvirke hvordan vi afvikler tennis (samt padel og pickleball) øst for Storebælt.

Vi vil så gerne have DIG med