Information om Sjællandsmesterskaberne ude 2019

Så er programmet klar og kan ses på Tournament Software og klik her for at se det.

1116 deltagere i alt, 1378 tilmeldinger, 1555 kampe, 85 rækker, 23 spillesteder og 12 spilledatoer, gør denne turnering til Danmarks største tennisturnering.

Bemærk følgende: Programsatte kampe SKAL afvikles på den programsatte dag, tid og anlæg. Kun Tennis Øst kan flytte kampe i programmet.

Den eneste grund til at flytte kampe fra Tennis Øst´ side, er hvis en spiller er programsat på samme tidspunkt i flere rækker.

Et så stort program kan ikke undgå at indeholde enkelte fejl i programlægningen, så selvom det er tjekket igennem mange gange, kan det blive nødvendigt at flytte enkelte kampe.
I disse tilfælde får man besked om flytning af kampen i så god tid som muligt.

OBS! Flyttes og spilles en kamp alligevel på et andet tidspunkt og anlæg, taberdømmes begge spillere/par i den pågældende kamp.

Tennis Øst leverer bolde til alle kampe i turneringen.

OBS! Der kommer tider på finalestævnet snarest.

Bemærk følgende til rækkerne i U10: Der spilles i puljer så alle får minimum 3 kampe (med forbehold for afbud i puljen). I U10 kønsneutralt single A går puljevinderne videre til semifinale- og finalespil.
I U10 orange bold rækker, spiller man sin pulje færdig. Der er medaljer og drikkedunke til alle deltagere i U10 rækkerne.

Bemærk følgende til rækkerne U12 C, D og E: Her er alle garanteret 2 kampe i hver lodtrækning med 8 spillere og 4 af spillerne får 3 kampe.
Vinderne af hver række med 8 deltagere i U12 C, D og E og U14 D går videre til semifinale- og finalespil

Har man spørgsmål til turneringen, kontakt venligst Daniel Mølgaard Nielsen via e-mailen dmn@tennis.dk.

Rigtig god fornøjelse.