Holdturneringen ude 2019 er nu klar

Så er holdturneringen offentliggjort, og kan ses på https://dtf.tournamentsoftware.com under ’Tennis Øst hold ude 2019’. HUSK 3. division samt alle Liga rækker, administreres af Dansk Tennis Forbund og kan ses på ’DTF Holdturneringen ude 2019’.

For at kunne rette datoer etc. i systemet, så skal klubben have oprettet en Holdturneringsansvarlig og det håber vi I alle gjort. Har I ikke det, så skal forbundet kontaktes på dtf@tennis.dk, det er dem som kan oprette. Dog kan klubbens Administrator til systemet, oprette Holdturneringsansvarlige. Husk også at alle spillere skal ind og oprette en profil i systemet, hvis ikke de allerede har gjort det.

HUSK alle ’senior serie’ hold og ’veteran 40+’ hold skal ind og påføre spilledato. I første omgang står der onsdag på alle matcher, men det retter I selv, så det passer jer og klubben.

Husk, også at få indtastet holdkaptajner, så vi alle sammen kan få fat i hinanden

Holdkort kan hentes på https://tenniseast.dk/holdturnering/resultatindberetning/

Holdreglementer vil ligge på https://tenniseast.dk/holdturnering/spillereglementer/ og de kommer senest den 1. maj. Manual til Tournament Software samt resultatindberetning ligger på https://tenniseast.dk/holdturnering/spillereglementer/