Talentpuljen er lanceret

Så lancerer Tennis Øst Talentpuljen. Puljen blev oprettet primo 2023 og præsenteret på Tennis Øst generalforsamlingen den 5. marts 2023.

Puljen starter på DKK 550.000 og har til formål at støtte regionens tennis og padeltalenter. Et Tennis Øst talent defineres som en spiller, der ikke er en fast del af eliten, da denne varetages af Dansk Tennis forbund (DTF) og man således vil være i et særskilt forløb her. Der er dog en stor gruppe af juniorer og ungseniorer i hele vores region, som har gode muligheder for at videreudvikle deres spil, med henblik på at løfte deres niveau, måske helt op på eliteplan i både indland og udland og dermed få endnu flere gode tennis og/eller padeloplevelser i mange år frem.

Det er samtidig den gruppe som sporten til tider kan have svært ved at “holde fast i” og Tennis Øst vil, med Talentpuljen, være med til at gøre en forskel. Det skal være sjovt at spille tennis og padel hele livet og det skal være sjovt at sætte sig mål, forbedre sig og opnå den mestringsfølelse, der giver spilleren lyst til at involvere sig yderligere i sin sport. Mere involvering kommer tilbage med afkast til både spiller, klub og sporten som helhed i fremtiden.

Vi håber I vil være med til at tage del i puljen, for det kræver en indsats fra ildsjæle i vores unionsklubber, at få det her sat i gang. Vi ved I er derude og vi ved nogle af jer måske mangler den sidste finansiering for at få en varmet op under en gruppe af jeres unge talenter. Lad Tennis Øst hjælpe jer på vej, så vi sammen kan løfte sporten!