Tennis Øst forlænger med HEAD Sport

Tennis Øst kan nu meddele at vi er blevet enige med HEAD Sport (Tidligere CoolSport), om at forlænge sponsoratet af Tennis Øst og dermed dets medlemsklubber og spillere. Med sponsoratet vil Danmarks førende tennis-mærke, der i forvejen også sponsorerer forbund, klubber og unioner indenfor bl.a. tennis og padel, nu være at finde som sponsor for Tennis Øst til og med 2027. Læs den fulde pressemeddelelse fra Tennis Øst herunder, med kommentarer fra Tennis Øst bestyrelsesformand Henrik Klitvad.


PRESSEMEDDELELSE

Tennis Øst forlænger sponsoraftale med det førende tennismærke HEAD


Tennis Øst og HEAD forlænger og udbygger samarbejdet. Igennem de seneste 10 år har HEAD været en stærk samarbejdspartner til Tennis Øst, først gennem deres sponsorat af SLTU og ved sammenlægningen af SLTU (Sjællands Lawn Tennis Forbund) og KTU (Københavns Tennis Union) i 2019, fortsatte det gode samarbejde i Tennis Øst regi.

Henrik Klitvad, formand i Tennis Øst udtaler. ”Det er med største fornøjelse at jeg nu kan meddele at vi forlænger samarbejdet med HEAD (Tidligere HEAD/CoolSport).”

Sponsoratet er for første gang i 5 år blevet tilpasset, så det nu har fuld fokus på det mest essentielle i tennis, nemlig boldene. Sponsoratet giver dermed Tennis Øst adgang til endnu flere HEAD tennisbolde, der bruges som officiel tennisbold ved de mange årlige Tennis Øst turneringer og træninger.

Henrik Klitvad fortsætter… ”Med et forstærket tennisboldsponsorat, har vi lagt bunden for at vi kan udbyde endnu flere turneringer til tennisspillere øst for Storebælt, uden at det på den konto, vil betyde højere deltagergebyrer. Med det flotte HEAD sponsorat af Tennis Øst og dets ca. 48.000 tennisspillere, positionerer selskabet sin position, som den mest markante kvalitetsleverandør til dansk tennis”.

Det nye sponsorat giver også Tennis Øst mulighed for at videreudvikle tennis i regionen og det har givet mulighed for at HEAD kan bidrage til, ikke kun eliten, men også bredden i dansk tennis. Derved sikrer vi den også kan blive honoreret ved flotte turneringsindsatser. Således har HEAD medsponsoreret præmier til SM og til Tennis Øst SKUM-tennis.

Aftalen løber fra 1. maj 2023 og til 31. december 2027.

For yderligere info:

Tennis Øst v formand Henrik Klitvad
Tlf.: 53 56 11 40
E-mail: east@tennis.dk
HEAD SPORT GMBH
Tlf.: +43 1 701790
E-mail: dk@coolsport.dk

Billede: Tennis Øst formand Henrik Klitvad og direktør i Head Sport Danmark Claus Ketterle, giver i juni 2023 hinanden hånden og ser frem til et fortsat stærkt samarbejde de kommende år.

Download billede 1
Download billede 2