Ny mand på plads i sekretariatet hos Tennis Øst

Det bliver 43-årige Anders Riedel, der sætter sig i stolen som sekretariatschef i Tennis Øst. Formand Henrik Klitvad glæder sig over en signing, der både sikrer en fortsættelse af tidligere tiders serviceniveau og giver plads til nyudvikling.

Fremtidens hold er sat hos Tennis Øst, der er lokalunion for tennis- og padelklubber på Sjælland, Lolland, Falster og Bornholm. 43-årige Anders Riedel indtræder i en stilling som sekretariatschef, hvor han vil stå for den daglige kontakt med klubberne.

Med sig på holdet har han turneringskonsulent, Thomas Rosenmejer, og sportschef, Kim Hansen, der arrangerer og afholder træningssamlinger i hele unionens område. Desuden vil bogholderiet fremover blive varetaget eksternt af Ole Bolt fra MedlemsKontoret Aps.

Hermed det nye Tennis Øst hold. Fra venstre er det Thomas Rosenmejer, Anders Riedel og Kim Hansen

Anders Riedel har de sidste 25 år været selvstændig og bygget digitale forretninger. Senest har han stiftet, drevet og solgt en dansk netbutik.

Privat er han gift og har to børn. Alle fire er medlem af den lokale tennisklub i Bagsværd.

”Jeg elsker at udvikle og bygge op. Med Tennis Øst har vi et godt lærred og en vanvittig flot skitse. Nu ser jeg frem til at lægge et lag maling på. Og så er det et kæmpe plus at få lov at arbejde med noget, jeg brænder for,” siger Anders Riedel.

Tålmodighed i første omgang

Anders Riedel afløser sekretariatsleder Kurt Søndergaard, der efter 31 år går på pension.

Han kommer til at arbejde med udgangspunkt i Dansk Tennis Forbunds kontor i Idrættens Hus i Brøndby. Men ambitionen er at komme helt ud i medlemsklubberne for at lytte til deres udfordringer og være med til at knække koden på nogle af problemerne.

Anders Riedel opfordrer til lidt tålmodighed fra klubberne. Han understreger, at han og resten af teamet i første omgang skal lære at navigere skibet selv, nu hvor den tidligere kaptajn går på pension.

”Herefter skal vi ud og lytte til medlemmerne, samle og bearbejde input, for så at kunne bygge videre på Tennis Øst. Så selv om vi ikke kan vente med at komme i gang med den del, så vil der i første omgang være en indkøringsfase, hvor det er vigtigt for os, at sikre ’business as usual’ for klubber og spillere. Det er vores absolutte førsteprioritet de kommende uger,” siger Anders Riedel.

Løfter i samlet flok

Henrik Klitvad, der er formand for Tennis Øst, er rigtig glad for at have lavet en aftale med Anders Riedel. Med formandens egne ord er Anders et rigtig godt supplement til de øvrige ansatte i unionen.

”Med Anders, Thomas og Kim har vi rigtig gode forskelligheder, der kan spille hinanden gode. Thomas og Kim har en enorm tennismæssig viden, mens Anders som entreprenør kan hjælpe os med at tænke nyt, hvor det er nødvendigt,” siger Henrik Klitvad.

”Jeg tror på, at det på kort og længere sigt kan blive en succes for Tennis Øst. En succes, som forhåbentlig kan hjælpe hele virket i dansk tennis og padel. For når vi løfter opgaverne i samlet flok, får vi de bedste resultater.”

Tennis Øst-formanden understreger, at klubberne i forvejen yder en kæmpe indsats. Derfor opfordrer han også klubberne til at henvende sig til unionen med deres ønsker til, hvad Tennis Øst skal kunne tilbyde.

”I Tennis Øst er vi stolte af vores store udbud af turneringer og træningssamlinger. Men vi vil gerne endnu mere. Derfor lægger vi gerne ører til klubberne for at udbyde det, som de også efterspørger,” siger Henrik Klitvad.

FAKTA: HER ER TENNIS ØST-SEKRETARIATET
Herunder kommer en kort præsentation af medarbejderne i Tennis Øst og deres ansvarsområder:

Anders Riedel – Sekretariatschef
Anders har ansvar for den daglige ledelse af sekretariatet i Tennis Øst. Han er også ansvarlig for dialogen med klubberne og har stort fokus på den videre udvikling og nye tiltag. Tennis Øst skal hjælpe klubber i Østdanmark, med endnu flere tilbud og muligheder til deres medlemmer.

Thomas Rosenmejer – Turneringskonsulent (deltid)
Thomas står for det store udbud af turneringer i Tennis Øst – herunder holdturneringen og sjællandsmesterskaberne inde og ude. Det er Thomas du tager fat i, hvis der er spørgsmål til Tennis Øst turneringerne, spilleprogram og regelsæt. Selv om Thomas officielt er nyansat i Tennis Øst, så har han flere års erfaring med turneringsafholdelse i Tennis Øst regi og er selv en yderst aktiv turneringsspiller.

Kim Hansen – Sportschef (deltid)
Kim deler sin tid mellem at være juniorlandstræner i Dansk Tennis Forbund og sportschef i Tennis Øst. I unionen har han ansvar for træningssamlinger i hele unionens dækningsområde. Kim sikrer alle Tennis Øst spillere har en stærk mulighed for at forbedre sig, uanset hvilket plan man starter på. Spørg os endelig om hvordan du kan drage nytte at Kims store erfaring.

Ole Bolt – Ekstern bogholder
Ole varetager udsendelse af fakturaer og unionens bogholderi. Bemærk at det bl.a. inkluderer et nyt faktureringssystem, som vi alle (klubber, spillere og union), lige skal lære at begå os i. Spørg sekretariatschefen, hvis du oplever problemer i den forbindelse.

Sammen med en stærk bestyrelse udgør vi Tennis Øst.
Find kontaktoplysninger til os alle