Nyhedsarkiv

 • Ny-ansættelse i Tennis Øst og nye unionstrænere!

  Ny-ansættelse i Tennis Øst og nye unionstrænere!

  Tennis Øst har ansat Kim Hansen, som Sportschef på fuld tid. Med ansættelsen af Kim, tager Tennis Øst et (par) skridt i retningen mod strukturering og professionalisering af vores træningssamlinger og udbud. Ja faktisk skridt i retningen af en mere professionel union. Kim Hansen har senest være ansat i Hillerød Tennisklub, hvor han gennem næsten […]
 • Referat af unionens generalforsamling

  Referat af unionens generalforsamling

  Som blev afholdt den 26. februar i Idrættens Hus. Klik her for at læse referatet.
 • Generalforsamling

  Generalforsamling

  Onsdag den 26. februar afholdt Tennis Øst sin ordinære generalforsamling . Dagsorden, beretning, regnskab og budget 2020, samt referat kan ses her.
 • Hold ude 2020

  Hold ude 2020

  Den foreløbige serieinddeling er opdateret pr. 20. marts. Indbydelser, tilmeldingsblanketter, spilleterminer og foreløbig serieinddeling, for senior, veteraner, motionister og Golden Age, kan ses her og så nederst på siden. Det samme gælder for listen over alle tilmeldte juniorhold.Sidste frist for til- og afmeldinger var den 15. marts.
 • Junior ad-hoc udvalgsmøde

  Junior ad-hoc udvalgsmøde

  Unionen har inviteret til møde den 1. april, men det er allerede nu aflyst pga. coronavirus problematikken. Vi vender tilbage senere med ny dato.
 • Tennis Øst HEAD Cup Vinter Tour

  Tennis Øst HEAD Cup Vinter Tour

  Terminerne 11, 12 og 13 er aflyst pga. statsministerens anbefalinger. Spillere der har betalt deltagergebyret for termin 11 vil få pengene retur snarest, når vi får oplyst et kontonr.
 • AFLYSNING AF SLUTSPIL FOR SKUMHOLD

  AFLYSNING AF SLUTSPIL FOR SKUMHOLD

  På grund af COVID-19 smittefaren, har bestyrelsen i Tennis Øst truffet beslutning om allerede nu at aflyse slutspillet for skumhold. Slutspillet skulle have været afviklet søndag den 22. marts i Stenvadhallen. “Vi vil ikke lade en sådan beslutning være op til en turneringsleder eller halinspektør. Ej heller vil vi som union tage nogen chancer. Derfor […]
 • TENNIS ØST ANSÆTTER KIM HANSEN SOM SPORTSCHEF

  TENNIS ØST ANSÆTTER KIM HANSEN SOM SPORTSCHEF

  Det er en stor glæde at kunne annoncere at Kim Hansen, senest klubchef i Hillerød, har skrevet fuldtidskontrakt med Tennis Øst. Vi fortsætter udviklingen og Kim vil blive meget synlig ude i klubberne, som sportschef i unionen. Kim starter allerede den 1. april. Første måned er dog på halv tid. Men fra den 1. maj […]
 • AFLYST ….Åbne SM i skumtennis 2020

  AFLYST ….Åbne SM i skumtennis 2020

  Vi er desværre nødt til at aflyse, da hal 2 i Valby Hallen med øjeblikkelig virkning er blevet lukket frem til sommeren 2020 pga. dårligt gulv som kan give personskade. Og det har ikke være muligt at finde alternativer.
 • SM finaleresultater

  SM finaleresultater

  Så blev vi færdige med over 1700 kampe og det hele kan ses på forbundet Tournament Software system. Men klik her hvis du vil kampe og resultater fra søndag den 19. januar 2020 og klik her for se lørdagens kampe.