Nyhedsarkiv

 • Vigtig ændring af SM finalestævnet i Dragør TK 5-6. juni 2021

  Vigtig ændring af SM finalestævnet i Dragør TK 5-6. juni 2021

  Pga. COVID-19 situationen i Dragør, er det besluttet i samråd med Dragør kommune, at det store finalestævne ikke afvikles i Dragør Tennisklub på den planlagte måde. Vi aflyser det ikke, men flytter i stedet kampene. Det er ikke praktisk muligt, på så kort tid, at finde en eller flere klubber hvor alle kampene kan spilles, […]
 • Sjællandsmesterskaberne ude 2021

  Sjællandsmesterskaberne ude 2021

  Spilleprogrammerne er klar og kan ses på forbundets turneringsunivers ved at klikke her. .
 • Sådan tjener jeres klub penge på en aftale med Bambusa

  Sådan tjener jeres klub penge på en aftale med Bambusa

  Unionerne og DTF’s nyindgåede samarbejde med strømpeproducenten Bambusa Danmark kan give ekstra penge i jeres klubkasse. Læs mere i dette link til forbundets hjemmeside, hvordan din klub kommer i gang med at sælge de miljøvenlige strømper med fortjeneste.
 • DTF og unionerne indgår sponsoraftale med Bambusa Danmark

  DTF og unionerne indgår sponsoraftale med Bambusa Danmark

  Dansk Tennis Forbund og de tre unioner har indgået et nyt samarbejde med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Ambitionen er, at samarbejdet skal være med til at styrke økonomien i de danske tennis- og padelklubber, som får mulighed for at indgå fordelagtige sponsorsamarbejder med Bambusa. Sælg miljøvenlige bambussokker og inkassér en pæn sum af fortjenesten […]
 • Orientering om generalforsamling i Tennis Øst

  Orientering om generalforsamling i Tennis Øst

  Den 11. marts udsatte vi den ordinære generalforsamling, til vi igen kunne mødes fysisk. Vi har tidligere nævnt den 5. maj som en mødedato, men vi udsætter nu generalforsamlingen til senere, når forsamlingsforbuddet ændres og forhøjes.
 • Malmø Tennisklub søger træner

  Malmø Tennisklub søger træner

  Klik videre her for at se og læse stillingsbeskrivelsen.
 • Holdturnering ude 2021

  Holdturnering ude 2021

  Holdturneringen er offentliggjort, og kan ses på https://dtf.tournamentsoftware.com under ’Tennis Øst hold ude 2021’.  Det er klubbens ’Holdturneringsansvarlige’ der skal rette datoer, oprette holdkaptajner etc. i systemet. Klubbens ’Administrator’ til systemet kan oprette flere ’Holdturneringsansvarlige’ hvis nødvendigt. Det er Dansk Tennis Forbund der kan oplyse jer om hvem der måtte være ’Administrator’ og/eller ’Holdturneringsansvarlige’ hvis I skulle […]
 • Junior hold ude

  Junior hold ude

  Klik her for at se listen med de klubber der pr. 26. marts kl. 13.05 har tilmeldt hold og hvilke hold i hvilke årgange samt kategorier.
 • Senior- og veteran hold ude

  Senior- og veteran hold ude

  Klik her for at se den opdaterede udgave af divisions- og serieinddelinger pr. 26. marts 2021.. Fristen er overstået, så der kommer nok ikke så mange flere ændringer. Det vil være muligt at kommentere indtil på mandag den 29. marts kl. 10, så vil det være for sent med ændringer.
 • Generalforsamling

  Generalforsamling

  Unionens ordinære generalforsamling er udsat indtil videre og afventer myndighedernes udspil omkring genåbning og muligheder for bl.a. at kunne afholde generalforsamlinger.