50 glade børn afsluttede årets SKUM-turneringer

Der var gang i den søndag den 7. april i Bellahøj hallerne. Her skulle årets succesfulde skumturneringer nemlig afsluttes med et brag. Skumturneringerne i Tennis Øst foregår over ca. 25 weekender og er et tilbagevendende samarbejde mellem DGI Nordsjælland og Tennis Øst efteråret og vinteren igennem.

Som noget nyt, afsluttede vi det hele med en Grand Prix finale. Man skulle kvalificere sig til finalen via de mange turneringer, så det var årets eneste “by invitation only” turnering, der samtidig afsluttede et fantastisk år med mange åbne tuneringer, som tiltrak fulde huse weekend efter weekend. De beviser at der er masser af børn og unge der vil spille derude – Giv dem en platform og de imponerer dig, mig og os alle 💪. Vores altid dygtige official, Maryam, styrede løjerne og har sendt lidt billeder fra dagen (se herunder). Alle deltagere fik som altid en præmie, som denne gang var noget mere end den flotte medalje. Vi uddelte nemlig goodie bags til alle fra DGI, Tennis Øst og vores sponsor HEAD.

Samtidig kan vi sige tillykke til Oliver H. Pedersen, der sammen med en ven vandt “tag en ven med” konkurrencen i år. Det udløser to ekstremt lækre tennisketchere fra HEAD + en masse goodies til de to unge spillere. Vi glæder os til at få pakken afsted til jer og se hvad I får ud af dem 🎾.

Alle puljevindere fra dagen (dem var der 10 af), vinder samtidig en unik session med juniorlandsholdstræner og sportschef i Tennis Øst, Kim Hansen. Kim sikrer at de unge talenter får lov at smage på hvordan eliten træner og måske kan det vække en lyst til at give den endnu mere gas sommeren over, når vi alle skal ud på udendørsbanerne.

Tak for i år til jer alle. Tak til DGI for samarbejdet og tak til HEAD i Danmark for jeres fine bidrag til finalen. Vi slutter af med lidt stemningsbilleder fra i søndags. Vi ses til næste år allesammen 👏🥇😎

🙏Frederik og Anders fra Tennis Øst

Ps. Går du nu og mukker over at der ikke er mere SKUM i år, så har vi faktisk sneget et bonusstævne ind søndag den 14. april og ellers kan du pakke skumboldene og sætte kryds i kalenderen den 9.-10. november 2024, hvor det er Tennis Øst der er værter for unionernes skummesterskab (det uofficielle DM i SKUM) og umiddelbart inden da, afholder vi også de åbne Sjællandsmesterskaberne i SKUM-tennis (dato følger). Så nej vi er ikke helt færdige med SKUM i år 😉