Ny ansættelse i Tennis Øst

Nøj, hvor er vi glade for at vi nu officielt kan byde velkommen til Nicklas Junge i Tennis Øst.

Mange af jer kender Nicklas fra rigtig mange turneringer, hvor han i en del år har gjort en kæmpe indsats som official og referee. Således er han måske blevet spottet til flere Tennis Øst turneringer. Det blev han i hvert fald af Thomas Rosenmejer (Tennis Øst turneringsplanlægger), der bemærkede at Nicklas havde et godt øje for hvordan en turnering blev afviklet hurtig og effektivt. Det resulterer nu i at vi kan byde Nicklas velkommen på “turneringsholdet” i Tennis Øst, hvor vi igennem et lille års tid har arbejdet på et nyt koncept, der kan give yderligere tennis til spillerne ude i medlemsklubberne og hvor Nicklas kan bruge sine mange gode input. Inden vi lige kommer til hvad det er for et projekt Nicklas skal kaste sig over, så er her lidt mere om vores nye mand.

Nicklas er ansat til at hjælpe med planlægning og afholdelse af Tennis Øst turneringer og skal assistere vores turneringsansvarlige. Med sin store interesse for både dansk og international tennis og padel, er sporten bestemt ikke ukendt for Nicklas, der selv har spillet tennis siden han var 12 år. Han har ligledes fungeret som træner for både børn og voksne i en længere årrække.

Nicklas fungerer også som referee i både elitedivisionen, 1. division og ved individuelle turneringer, herunder UM. Derfor har mange af jer nok også hilst på ham før. Hans uddannelsesmæssige baggrund kommer også fra sport, da han har en PhD i idræt fra Københavns Universitet, hvor han specialiserede sig indenfor fysisk præstationsoptimering. Nicklas har tidligere arbejdet som sportsfysiolog og fysisk træner indenfor forskellige sportsgrene, bl.a. elite badminton og fodbold, men arbejder nu primært indenfor tennis og padel-verdenen og er udover en tjans her i Tennis Øst, også at finde som daglig leder i Ølstykke Tennis & Padelklub.

Vi glæder os over at have fået Nicklas ombord og hvad er det så for et spændende projekt man bl.a. finder Nicklas på? Tennis Øst arbejder netop i disse dage på en regionsopdelt 2-mands holdturnering i tennis. Der vil du som spiller i en medlemsklub, kunne finde en makker og sammen kan I udgøre et hold og mere skal der egentlig ikke til. Vi opdeler i to niveauer (motionist og øvet). I må navngive holdet som I vil og vi håber at se nogle sjove navne på spilleprogrammet. Man optjener rankingpoint på World Tennis Number (WTN) via kampene og skulle der være et par stykker mere der vil med på holdet, så er det også muligt. Max 4 spillere. Holdkampene afvikles med 2 singler og 1 double, så de er hurtigt overstået og der optages ikke en masse baner ude i klubberne og ventetid er der ikke rigtig noget af. På sigt håber vi også på et slutspil i hver region og en efterfølgende unionsfinale, men nu skal vi først og fremmest i gang. Turneringen sikrer deltagerne endnu flere sjove tenniskampe, der hurtigt kan afvikles og en masse nye bekendtskaber i lokalområdet. Vi glæder os meget til at komme i gang med at fortælle lidt mere om detaljerne vedr. den nye Tennis Øst Tour, men frem til da, vil man også kunne møde Nicklas i forbindelse med SM og årets store holdturnering ude.

Tag godt imod Nicklas i Tennis Øst 🎾💪