SM indendørs 2020

Så er spilleprogrammet klar og kan ses på Tournament Software på dette link.

1471 deltagere i alt, 1780 tilmeldinger, 1865 kampe, 115 rækker, 16 spillesteder og 17 spilledatoer gør denne turnering til Danmarks største tennisturnering nogensinde.

Factsheet for turneringen,, adresser på spillesteder og kampformater findes på dette link, som SKAL læses igennem af alle deltagere.

Niveauinddeling og seedning i juniorrækkerne, mesterrækker og A-rækker er foretaget på baggrund af ranglisten fra 3. december 2020. I U12 er ny-oprykkede spillere fra årgang 2009 tildelt fiktive point ud fra deres placering i Tennis10 grupperingslisten for december 2019. Seedninger og niveauinddelinger i veteranrækkerne er foretaget på baggrund af individuel vurdering af spillerne, resultater fra 2019 sjællandsmesterskaber, resultater fra 2019 DTV mesterskaber og øvrige resultater.

Bemærk følgende: Programsatte kampe SKAL afvikles på den programsatte dag, tid og anlæg. Kun Tennis Øst kan flytte kampe i programmet.

Den eneste grund til at flytte kampe fra Tennis Øst´ side af er hvis en spiller er programsat på samme tidspunkt i flere rækker.

OBS! Flyttes og spilles en kamp alligevel på andet tidspunkt og anlæg, taberdømmes begge spillere/par i den pågældende kamp.

Et så stort program kan ikke undgå at indeholde enkelte fejl i programlægningen, så selvom det er tjekket igennem mange gange, kan det blive nødvendigt at flytte enkelte kampe. I disse tilfælde får man besked om flytning af kampen i så god tid som muligt.

Tennis Øst leverer bolde til alle kampe i turneringen.

OBS! Der kommer tider på finaledagen søndag den 19. januar 2020 i løbet af uge 3.

Bemærk følgende til rækkerne i U10: Der spilles i puljer så alle får minimum 3 kampe (med forbehold for afbud i puljen). I U10 kønsneutralt single A går puljevinderne videre til semifinale- og finalespil. I U10 orange bold rækker spiller man sin pulje færdig. Der er medaljer og drikkedunke til alle deltagere i U10 rækkerne.

Bemærk følgende til singlerækkerne U12 C, D og E samt U14 D og E: Her er alle garanteret 2 kampe i hver lodtrækning med 8 spillere og 4 af spillerne får 3 kampe.
Vinderne af hver række med 8 deltagere i U12 C, D og E og U14 D og E går videre til semifinale- og finalespil. I U12 F og U14 F er alle garanteret 2 kampe da der her afvikles bonusrunde. Tid, dato og sted for bonuskampene får man tilsendt så snart de er mulige at lave (dvs. når alle har spillet deres første kamp).

Har man spørgsmål til turneringen, kontakt venligst undertegnede via e-mail.

Rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen

Daniel Mølgaard Nielsen

Ekstern konsulent

Tennis Øst