Holdturnering udendørs 2021

Så skal vi i gang med holdturneringen udendørs 2021, som arrangeres i samarbejde med DGI Tennis. Vi forventer at kunne afvikle matcherne ud fra vores spilleterminer, men skulle corona situationen ændre sig, så tager vi det derfra.

Indbydelser, tilmeldingsblanketter, foreløbig serie/divisionsinddeling og spilleterminer kan under ’Holdturnering udendørs’.

Husk at alle hold der var med sæson 2020, automatisk er med i sæson 2021.

Som noget nyt vil det grundlæggende være lovligt at deltage på alle hold i klubben, dog ikke på samme spilledato, det vil bl.a. sige at motionister gerne må spille Golden Age og omvendt, samt på veteran hold fra og med 3. division og ned. At motionister gerne må spille senior serie og omvendt, hvis alderskriterierne er opfyldt. Husk at gennemlæse reglementerne der findes her https://tenniseast.dk/holdturnering/spillereglementer/

Der indbydes også til To-personers hold i forskellige årgange, enten for damer, herrer eller mixed. Man behøver ikke kun at være to spillere, det kan også være tre eller 4. Spillere her, må også deltage på andre hold i klubben.

Fristen for tilmelding er den 21. marts, hvilket allerede er om små 3 uger. Men vi håber alle når det alligevel og får tilmeldt de rigtige hold og i de rigtige årgange.

Det vil som sidste være lovligt at spille senior for én klub og veteran for en anden.