SM finalen den 9. december

Skal du se god tennis på lørdag den 9. december? Så er chancen der nu! Der er nemlig finaler i Sjællandsmesterskaberne indendørs og det betyder at du helt gratis kan komme ind og se nogle af landets bedste tennisspillere i en masse rækker. U-rækkerne med de kommende Holger’ere og Clara’ere kæmper om pokaler i Hillerød, dog spiller de helt små U10 i Slagelse Tennisklub. I Hillerød kæmper de stærkeste seniorrækker også (bl.a Mesterrækken) om en samlet præmiesum på ca DKK 25.000, mens unionens bedste veteraner spiller om flotte HEAD præmier i Lyngby. Der er gode faciliteter alle steder og café med mere er åbent.
Så kom forbi og oplev det bedste tennis der kan bydes på, når vi taler øst for Storebælt. Se program her https://dtf.tournamentsoftware.com/…/Matches/20231209.
Vi håber vi ses!