Årets Tennisklub skal findes og vi har brug for dig!

Så er det ved at være den tid på året, hvor vi skal nominere en klub fra Tennis Øst Unionen, som vores officielle kandidat til Årets Tennisklub i Forbundet. Det er en festlig tid, fordi vi forhåbentlig nu skal høre og dele de fine tiltag – store som små – der er foretaget ude i klubberne. Tidligere har bestyrelsen gjort det på egen hånd, men nu vil vi gerne høre fra dig! Du må også gerne nominere din egen klub, så føler du at din klub har gjort noget ekstraordinært i år, eller har du været på besøg i en anden klub, som imponerede, så er det nu vi skal vide det. Det handler om fællesskab, det handler om at dele glæden ved tennis og det handler om at vi alle kan lære af hinanden!

Årets Tennisklub er netop med til at dele den viden og i år følger vi nomineringerne op med en lille artikelserie på tenniseast.dk, så byd endelig ind, lad os finde vores kandidat sammen og selvfølgelig følger vi så op på den officielle kåring hos Dansk Tennis Forbund! Vi håber du vil være med.

Lidt inspiration:
Spekulerer du på hvad man kan nominere en klub for, så er mulighederne mange, men tillad os at inspirere – med hjælp fra DTF’s kriterier:

  • Rekruttering – Har du set et nyt tiltag, der har været godt til at tiltrække nye medlemmer?
  • Fastholdelse – Har der været tiltag i klubben, som har givet tennis en merværdi for dig og klubben.
  • Talentudvikling – Har klubben været god til at arbejde med deres tennistalenter og/eller har trænerne udviklet deres talent.

…Eller måske noget helt fjerde vi må høre. Lad det ske herunder og læs gerne det Dansk Tennis Forbund skriver om “Årets Tennisklub”. (åbner i nyt vindue)


Vil du vide hvem der har været Tennis Øst’s nominering de foregående år? Læs med her…

Tidligere nomineringer til “Årets Klub” fra Tennis Øst:
2021 – Svaneke Tennisklub – Læs begrundelsen
2020 – Gentofte Tennisklub – Læs begrundelsen