Hillerød bliver Årets Tennisklub 2022

Så er der igen en glædelig nyhed fra en af unionens klubber. Det blev nemlig Hillerød Tennis og Padel Klub, der blev kåret til Årets Tennisklub. Det skete i forbindelse med Dansk Tennis Forbunds generalforsamling 2023.

Hillerød var nomineret af Tennis Øst, efter gennemgang af flere værdige kandidater ultimo 2022 og primo 2023. Det ekstremt stærke felt Hillerød var oppe imod, krævede noget helt specielt og det vurderede Bestyrelsen i Tennis Øst, at Hillerød netop havde i år. Det viste sig da også at være så kompetent, at Hillerød løb med den endelige kåring. Læs indstillingen fra Tennis Øst til DTF.

Stort tillykke til Hillerød, som er gået frem med 17,52% medlemmer i 2022 og dermed har lagt imponerende 152 medlemmer oven i puljen, som ender på 1.019 medlemmer. Det er en stigning på næsten 100% fra 2019. Godt gået! Det er især inspirerende at Hillerød har fuld fart på både padel og tennis og med stor dygtighed kombinerer det i et sådan omfang, at de samme trænere ofte er at finde på begge baneunderlag. Vi håber andre klubber i unionen lader sig inspirere og ser at der er muligheder i at kombinere padel og tennis i forenings-regi.