Tilmelding til holdkampe

Opdatering fra turneringsledelsen den 02. april 2024

Så er indbydelser til SM 2024 kommet online.
Husk at behandle hinanden med gensidig respekt og udvis rimelig fleksibilitet, så vi får en masse sjove og spændende kampe. God fornøjelse 🎾

Vi ved godt flere af jer har måtte væbne jer med lidt ekstra tålmodighed i år vedr. invitationerne til årets holdkampe, men det er er en årsag til. Siden 4. kvartal 2022, har vi modtaget flere gode forslag og input til forbedring af holdkampene (af hjertet tak for de forslag!) og vi har arbejdet på at få implementeret så mange af de indkomne forslag som muligt!

Det har resulteret i et lidt anderledes setup for holdkampe for både U-rækker og nogle seniorrækker. U-rækkerne er blevet gjort kønsneutrale i alle rækker. Vi hørte fra flere (selv større klubber), at det var svært at stille hold med rene drenge og pigehold og derfor har vi gjort alvor af forslaget fra disse klubber, om kønsneutrale rækker Læs således grundigt op på den nye juniorholdsstruktur. På seniorsiden er der kommet nogle nye rækker og vi introducerer bl.a. “senior mix”, hvor der er fri inddeling af M/K. Det håber vi bliver taget godt imod. Endelig håber vi at nogle af de nyoprettede rækker bliver fyldt op med glade spillere, så de får lov til at forblive en realitet – Flere af dem har været et ønske fra ganske mange.

Alt i alt byder vi således velkommen til holdkampe 2023. Husk at man som senior automatisk er tilmeldt samme hold som i 2022 igen og her skal man aktivt framelde sig, hvis man ikke ønsker at fortsætte holdet. Alle U-rækker skal huske at tilmelde sig. Man kan også tilmelde sig elektronisk i år. Det gøres på knappen nedenunder, men man kan også downloade de normale blanketter og benytte sig af disse.

Har du spørgsmål til Holdturneringen? Send dem afsted til den turneringsansvarlige Thomas Rosenmejer på thr@tennis.dk. Fristen for tilmelding er den 27. marts 2023, men jo før jo bedre.

God fornøjelse med holdkampe ude 2023. Vi håber i alle får en masse gode og sjove kampe.


Tilmeldings- og infofiler til Holdkampe Ude 2023:
Foretrækker du at bruge de manuelle tilmeldinger, skal du afmelde et hold, eller vil du læse invitationer m.m, så finder du de relevante filer herunder. De vil også blive lagt op på Holdsiden på tenniseast.dk

1 Indbydelse junior hold ude 2023
2 Indbydelse senior, veteran, motionist, motionist Light og Golden Age hold ude 2023
3 Tilmeldingsblanket junior hold ude 2023
4 Tilmeldingsblanket senior, motionist, GA og veteran hold ude 2023
5 Tilmeldingsblanket motionist Light hold ude 2023
6 Terminer ude 2023
7 Hold ude 2023 serieinddeling
8 Hvem må spille på hvilke TØ hold ude 2023?
9 Ny Tennis Øst juniorholdturneringsstruktur 2023