Generalforsamling 2023

Tennis Øst har torsdag den 16. februar, indkaldt alle medlemsklubber til generalforsamling. Den afholdes søndag den 5. marts 2023 i Idrættens Hus kl 13-16. Officielle repræsentanter fra medlemsklubber kan deltage på generalforsamlingen, mens alle kan deltage på vores dialogmøde samme formiddag fra 10-12 og være med til at præge tennis i vores union.
Er du officiel repræsentant i din klub og har du ikke modtaget indkaldelsen pr. e-mail, så tag endelig fat i os på east@tennis.dk, så får vi dig oprettet i vores system.

Læs den officielle indkaldelse herunder sammen med indkomne forslag fra medlemmer og så glæder vi os til den dag fyldt med tennis og padel-snak den 5. marts 2023.

Indkomne forslag til GeneralforsamlingIndsendt af:
Mulighed for at fritage kombinerede tennis- og padelklubber for opkrævning af kontingent, for de medlemmer der udelukkende spiller padel.
Læs hele forslaget
Holbæk Tennis- & Padelklub d. 23/02-2023
newsletter_top
Indkaldelse til Tennis Øst Generalforsamling 2023 og Dialogmøde søndag den 5. marts.

Kære dig som er tilknyttet til en Tennis Øst medlemsklub. Vil vil med denne besked, gerne invitere dig til vores Generalforsamling 2023 og Dialogmøde den 5. marts.

Dagen vil være opdelt i 2 begivenheder. Bemærk du skal tilmelde dig begge begivenheder særskilt! Vi starter kl 10.00 med Dialogmødet og kl 12:30 starter vi indskrivning til Generalforsamlingen, som opstartes kl 13:00.

Dialogmødet 2023
Tennis Øst er en union i god form og det skal vi nu udnytte til at arbejde sammen om mere tennis til vores mange klubber og medlemmer. Her har vi brug for dine vigtige tanker og input!
Vi skal sammen finde ud af hvordan vi bedst arbejder for det, som klubberne ser værdi i og det er en stor opgave i sig selv. Der er mange forskellige klubber i Tennis Øst, med forskellige behov, men vi har et oplæg og det vil vi gerne dele med dig og din klub.

Det gør vi på et Dialogmøde søndag den 5. marts 2023 kl 10:00 i Idrættens Hus i Brøndby.

Hvis du ikke selv kan møde op, så kan en anden fra din klub deltage. Alle kan nemlig tilmelde sig Dialogmødet, så del gerne dette budskab på klubbens sociale medier og hjemmeside.

Tennis Øst sørger for oplæg til debat og efterfølgende sandwiches. Kom meget gerne med gode input og idéer, der er relevante for alle unionens klubber og medlemmer. Derved sikrer du, at I også bliver hørt, når vi taler fremtidens tennis i Tennis Øst.

Agenda for Dialogmøde:
Mødet vil indeholde nedenstående emner, hvor vi meget gerne vil inddrage deltagerne i debatten og alt konstruktiv kritik er meget velkommen.

• Tennis Øst Træningssamlinger, tennis og padel.
• Tennis Øst Turneringsområdet, tennis og padel.
• Tennis Øst Talentpulje 

Vi skal samtidig drøfte tanker og ideer, som kan medvirke til den fortsatte udvikling af Tennis Øst.

I Tennis Øst bestyrelsen, vil vi meget gerne opfordre alle deltagere i Dialogmødet til, inden mødet, at tænke tanker og ideer til nye produkter og aktiviteter, som klubberne i Tennis Øst vil kunne have stor gavn af.

Kan du ikke komme til Dialogmødet den 5. marts, så fortvivl ikke. Det er vores intention at komme på Dialog-tour flere steder i unionen og præsentere tankerne. Vi ser dog gerne at din klub er med fra start.

Tilmeld dig Dialogmødet herunder (Eventbrite bookingsystem) eller send os en mail på east@tennis.dk og så tilmelder vi dig manuelt.
Tilmelding til Dialogmødet fra 10-12

Generalforsamling 2023
Samme dag, klokken 13-16, afholdes Generalforsamlingen i Idrættens Hus. Vi starter indskrivning fra 12:30.

Her kan officielle klubrepræsentanter deltage (se unionens vedtægter for yderligere). Ud over klubrepræsentanten med stemmeret, kan hvert unionsmedlem deltage i Generalforsamlingen med indtil 3 klubmedlemmer. Disse medlemmer har taleret, men ingen stemmeret. 

Vigtige dokumenter til gennemlæsning inden Generalforsamlingen:

Dagsorden for Generalforsamlingen
Download Tennis Øst Årsrapporten 2022
Download Formandens Beretning 2022

Tilmeld dig Generalforsamlingen herunder (Eventbrite bookingsystem), eller send os en mail på east@tennis.dk og så tilmelder vi dig manuelt.

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med tennis.

Tennis Øst Bestyrelsen og Sekretariatet v/ Sekretariatschef Anders Riedel.
Tilmelding til Generalforsamling fra 13-16