Dialog er vigtig! Vil du tale med os?

Tennis Øst inviterer til dialogmøde søndag den 5. marts. kl 10-12 i Idrættens Hus i Brøndby. Lov os at du sætter kryds i kalenderen!.. og så må du meget gerne skrive til os om du kommer af hensyn til forplejning.

Nogle vil bemærke at det er samme dag som vi afholder generalforsamling i Tennis Øst og dialogmødet er således en slags “opvarmning” og den slags skal man altid huske at få gjort! Det gør vi således denne spændende dag, fordi vi rigtig gerne vil tale med mange medlemsklubber i år.

Der tænkes p.t. gode tanker i Tennis Øst og dermed gode ting for tennis og padel i vores region. De gode tanker vil vi dog gerne have lidt sparring til. Tankerne inkluderer nemlig at afsætte væsentlige midler til at optimere tennis og padel-sporten i vores område og de midler har vi alle et ansvar for at placere de steder hvor de gør mest gavn. Derfor er dette års dialogmøde så vigtigt at deltage i.

Vi stopper dog ikke her! Vi vil være så sikker på at dialogen kommer helt ud til kanten af vores union, at vi også kommer på rundtur og holder lokale dialogmøder i 2023, men lov os nu alligevel at prioritere at dukke op den 5. marts, for vi skal i gang nu med nogle af de tiltag, og vi vil rigtig gerne have dig til at bidrage med din tennisviden og dine klubbehov!

Vi sørger for mad og drikke samt nogle oplæg til debat og så sørger du for at møde op med gode ideer og en villighed til konstruktivt at drøfte fremtidens tennis i vores region.

Vi glæder os sådan til at se dig søndag den 5. marts kl 10:00 i Idrættens Hus i Brøndby.

Læs den officielle invitation til dialogmødet fra Tennis Øst bestyrelsen.