Tilmelding til Sjællandsmesterskaberne Inde er åbnet op!

Måske har du bemærket at tilmeldingen til årets SM inde er åbnet? Undgå at få for trætte turneringsstænger henover vinteren og sæt dig som mål at gøre en fin profil til SM. En tilmelding motiverer til at komme ud og træne lidt op til turneringen og så er bare sjovt med lidt spænding i tennis-hverdagen. SM er det yperste vi har i vores union og der er rækker for langt de fleste niveauer. Der er tilmeldingsfrist den 20. oktober og vi håber at vi ser dig på banen i år. Tilmeld dig her.

Ps. Finalestævnet er igen i Hillerøds fine indendørsanlæg, hvor de nu kan tease med deres nye fine tilskuerlounge. Med den kan man nyde endnu flere af de spændende kampe – Selv på de bagerste baner! Så deltag i SM og deltag lige så gerne i finalerne den 9. december, inde- eller udenfor banen.

Nøj, hvor vi begynder at glæde os til en masse vinter-tennis!