Tennis Øst spillere vinder DM-guld

Det er altid lidt dejligt, når man får muligheden for at servere en ananas i egen juice og derfor kommer vi ikke uden om at hylde DM-vinderne i indendørs tennis. Ikke alene blev DTF-finalen i den forgangne weekend afholdt i de fine faciliteter i Hillerød (som vi i øvrigt skrev om forleden), men finalisterne og dermed vinderne, skulle også findes øst for Storebælt.

Det blev nemlig Hørsholm-Rungsteds Mille Mørk (17), der i damesinglen fik hevet sit første DM-guld hjem, ved at besejre en anden Tennis Øst spiller i finalen, nemlig Augusta Grau Kristensen (14) fra Gentofte. Tillykke til de to unge piger, som viser der er rigtig meget kvalitet i ungdomsrækkerne, i dansk kvindetennis.

På herresiden rendte vi også ind i et rent Tennis Øst opgør. Her løb KBs Anders Grinderslev (29) med sejren. Han var oppe imod Cornelius Shalmi (17), ligeledes fra KB og de to kender derfor hinanden rigtig godt fra KBs baner, hvor Anders faktisk træner Cornelius. Det blev læremesteren der denne gang løb med sejren, men mon ikke det kribler i unge Cornelius for en revanche?

Tillykke til alle spillere i DM og tillykke til de klubber, som gør et fantastisk arbejde med at forberede deres spillere til de her turneringer.

Apropos store turneringer, så benyt lejligheden til at få meldt dig til SM Udendørs, for en spændende duel en sommeraften om Sjællandsmesterskabet, ja det kan altså også noget 😉.